BATMAN / MERKEZ - İkiztepe Ortaokulu

Mehmet Kalkan Öğrencilerle Buluştu

Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) bilgilendirme videosu

Ekm

Batman Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Bilal KAY ve Müdür Yardımcısı Mehmet ÖTER okulumuzda ortak sınavlarla ilgili öğretmenlerimizle bir toplantı gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Siyamin Erman Atmaca tarafından düzenlenen " Yeterli ve Dengeli Beslenme " adlı seminerde öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri için beslenme alışkanlıklarının önemi konusuna değinildi. Öğretmenimize bu faydalı seminer için çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmeni Kendal Çiftçi tarafından bütün öğrencilerimiz için " İnternetin Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık" konulu seminer düzenlendi.

Haz

Suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu anlatan " Su Hayattır; Can Almasın" konulu video, saat 10:00'da eş zamanlı olarak ilimizin tamamında bütün öğrencilere izlettirildi.

Mrt

Sosyal Hizmetleri Uzmanı Muhammet Furkan IŞIK tarafından "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri" adlı seminer okulumuz 6 ve 7.sınıf öğrencilerine verildi.

Ekm

Okulumuz 8.sınıfında okuyan kız öğrencilere yönelik Ergenlik Dönemi Sorunları ve Genel Hijyen Kuralları konulu seminer düzenlendi.

May

Okulumuzun idareci ve öğretmenleri gözetiminde 8. sınıf öğrencilerimiz lise ziyaretinde bulundu. LGS hazırlık sürecinde bulunan öğrenciler için motivasyon ve hedef belirleme amacıyla yapılan bu gezi sayesinde öğrencilerimiz gidebilecekleri liseler hakkında bilgi sahibi oldular.

Ziyaret esnasında okulumuz öğrencilerine okullarını tanıtan idareci ve öğretmenlere, emeği geçen İkiztepe Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Sağlıklı Yaşam Semineri Verildi.