BATMAN / MERKEZ - İkiztepe Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığının hazırladığı etkinlik alanına tüm öğrencilerimizle beraber katıldık.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte birçok stand gezildi. Ekipmanlar hakkında bilgi edinildi.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmeni Siyamin Erman Atmaca öğrencilere yönelik '' sağlıklı beslenme ve egzersiz'' konulu seminer verdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yılını kutladık.

SINAV KAYGISI SEMİNERİ

okulumuzda 8.sınıf kız öğrencilerine sağlık semineri verildi.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Projesi '' Diyabet''

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yaptık.

ÖĞRENCİLER ÜNLÜ YAZAR MİSBAH ERATİLLA İLE BULUŞTU

Öğrenciler Petrol Spor- Elazığ Spor Karşılaşmasını İzledi

İkiztepe Ortakulu Öğrencileri Batman Müzesini Gezdi

Mehmet Kalkan Öğrencilerle Buluştu

Ekm

Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) bilgilendirme videosu

Ekm

Batman Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Bilal KAY ve Müdür Yardımcısı Mehmet ÖTER okulumuzda ortak sınavlarla ilgili öğretmenlerimizle bir toplantı gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Siyamin Erman Atmaca tarafından düzenlenen " Yeterli ve Dengeli Beslenme " adlı seminerde öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri için beslenme alışkanlıklarının önemi konusuna değinildi. Öğretmenimize bu faydalı seminer için çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmeni Kendal Çiftçi tarafından bütün öğrencilerimiz için " İnternetin Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık" konulu seminer düzenlendi.