BATMAN / MERKEZ - İkiztepe Ortaokulu

İkiztepe Ortaokulu

Gırbereşık Mahallesi 4126 Sokak No16 Batman/Merkez
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, kendini sürekli geliştiren, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst paylaşımcı, kendisine güvenen , mutlu, çevreye duyarlı, değerlere saygılı ve başarılı bireyler yetiştirmek.
08.20 - 15.00
Kaloriferli
Ulaşım
Bölge hastanesinde Wordmar güzergahından 3-D numaralı belediye otobüsü. Tılmerç Tokiden Diyarbakır caddesi öğretmen evi milli eğitim kavşağı güzergahından 3A numaralı belediye otobüsü ve 19 Mayıs´a giden Mor Başlıklı minibüsler ile okulumuza ulaşılabilir.Ayrıca İkiztepe Köy servisleri Mehtap Civarından Elma Sokağı başından hareket etmektedir.
Batman Merkez Girbereşik Mahallesi
Batman Merkez